Restaurant NAP

Culinair genieten op Terschelling

Restaurant NAP

Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Sander Wever verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.


We zijn supertrots op de vermelding in de Lekker500


Op 9 mei 2023 mochten wij het diner verzorgen voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima tijdens hun bezoek aan Terschelling.

Lokale Producten

Seizoens gebonden producten

Bijpassende wijnen

Fine dining in prettige sfeer

Rekening houdend met allergieën

Hoog gewaardeerd door onze gasten

Culinair Genieten

Prachtig opgemaakte borden, spannende smaken gecombineerd met heerlijke wijnen. Dineren in restaurant NAP is een avond genieten,

Share by: