Restaurant NAP
Culinair genieten op Terschelling
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Restaurant NAP
Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Daan de Jong verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.
We zijn supertrots op de vermelding in de Gault&Millau in 2025.
Op 9 mei 2023 mochten wij het diner verzorgen voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima tijdens hun bezoek aan Terschelling.
Lokale Producten
Seizoens gebonden producten
Bijpassende wijnen
Fine dining in prettige sfeer
Rekening houdend met allergieën
Hoog gewaardeerd door onze gasten
Menu
Om mee te beginnen
met Frambozen Vinaigrette
of
Gegratineerd met Hollandaise
of
met bloody mary en koriander
Waddenoesters op 3 verschillende wijzes
luchtige beurre noisette-boter / Arbequina olijfolie / zeezout
Voor
boter van Terschellinger eekhoorntjesbrood, olie en zout
honing, noten en brioche
van Fries rund met toast
knolselderij, beukenzwam en paarse peen vinaigrette
little gem, cocktailsaus en granny smith
gegratineerd met Terschellinger kaas en croutons
Hoofd
van Terschellinger vissers met kappertjes salsa
van Fries rund, Bearnaise saus
Parmezaan, Hollandaise en scharrelei
kokkels, Noordzeevis en gamba
van Fries rund, bordelaise saus
met sinaasappel jus
paddenstoelen en tofu
Sides / bijgerechten
met huisgemaakte mayonaise
gemengde salade
Na
Terschellinger dame blanche van huisgemaakt Jutters ijs
met Vanille ijs van Scheerman
creatie van de chef
cranberry compote, kletzenbrood en gerookte amandelen
twee huisgemaakte friandises van NAP / 3 bonbons
Verrassingsmenu's van de Chef
Voorgerecht / Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Verrassings menu van lokale, seizoens producten
Voorgerecht / Tussengerecht / Tweede Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Verrassings menu van lokale, seizoens producten
Voorgerecht / Tussengerecht / Tweede Tussengerecht / Derde Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Verrassings menu van lokale, seizoens producten
Bij al onze menu's en gerechten, kunnen we bijpassende wijnen schenken.
lokale broden / Terschellinger eekhoorntjesbrood boter / olijfolie / zeezout
Supplementen
rechtstreeks ingevlogen uit Italië
in eigen vet gebakken
portie kaviaar
hartig ipv zoet dessert
Voor na het menu
confiture / kletzenbrood
twee huisgemaakte friandises van NAP / 3 bonbons
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Slide title
Write your caption hereButton
Culinair Genieten
Prachtig opgemaakte borden, spannende smaken gecombineerd met heerlijke wijnen. Dineren in restaurant NAP is een avond genieten,