Media & Socials
Video
Fotogallerij
Voor uw en onze veiligheid!
Gisteren hebben wij weer een BHV-cursus gevolgd én iedereen is geslaagd! 🎉
Nu hebben we maar liefst 11 trotse BHV’ers rondlopen bij Hotel NAP, helemaal klaar om in actie te komen.
Een groot dankjewel aan @werkenbijbhv.nl voor de leerzame én leuke dag op locatie! 🙌🏻🔥
#BHV #veiligheid #Terschelling #finedining #hotel
Geniet deze feestdagen van ons nieuwe kerstmenu, speciaal gemaakt voor gezellige winteravonden 🎄✨
#kerstmenu #kerst #Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #waddenzee
#diner #genieten #restaurant #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #food #foodlover #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Van maaltijd tot overnachting — met liefde en zorg 💛🕯️
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Wat een leuke dag op de stagemarkt van het Deltion College! 🎓
Bodhi en Joey hebben tientallen studenten enthousiast gemaakt voor een stage bij ons 🚀
wie weet zien we ze snel terug! 🙌🏻
#stagemarkt #stage #stageplek #stagelopen #deltioncollege #deltion #opleideninbedrijf #leerbedrijf #werkervaring #werkenbijnap #Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee #diner #terras #hotel #genieten #fransekeuken #localfood #foodie #foodstagram #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodspiration #lekker500 #gaultmillau
🐻🏃🏻Na de Berenloop? Kom bij ons langs en vier je prestatie met goed eten & gezelligheid! 🍷✨
@berenloop @vvvterschelling
#berenloop #Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Wij zoeken een Restaurant Manager voor onze Fine Dining & Bistro op Terschelling! 🌅
Leid een topteam en maak van elke service een beleving.
📧 kees@hotelnap.nl
#vacature #restaurant #manager #restaurantmanager #Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Bij ons zijn lopers, supporters en beren welkom! 🐾 🐻 Kom binnen, warm op, en geniet van een lekker lunch, drankjes ☕️ en elkaar 💛 #Berenloop #Terschelling #finedining #Eilandvibes #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie
@berenloop @vvvterschelling
Hoe meer, hoe beter🍾✨
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Ontdek de smaken van de Culinaire Wadden Weken 🌊🦀
Van 18 oktober t/m 2 november serveren we een exclusief menu — alleen tijdens onze fine dining-avonden (woensdag t/m zaterdag).
Reserveer je tafel en proef de Wadden zoals nooit tevoren! ✨🍴
@vvvterschelling @visitwadden
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine #waddenzee #culinairewaddenweken #waddenweken
✨Speciale update! ✨
We zijn deze zondag open voor diner! 🍾🥂
(Normaal zijn we gesloten — kom genieten van iets bijzonders!)
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Het is weer die knusse tijd van het jaar 🍂De herfstvakantie komt eraan —
Terschelling wacht op je 🌅
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine #autumn #herfst
De zon schijnt, de vlag wappert… tijd voor koffie op het terras. ☕️🌤️
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Laat de storm maar komen! 🌬️ Binnen is het lekker warm, met goed eten en nog betere sfeer. 🌧️☔️
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Blader door Terschelling Magazine en voilà, daar staan wij 🙌🏻✨
Check het hier ➡️ https://terschelling-magazine.nl
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Waar lachen en hard werken samenkomen. Sluit je aan en ervaar de gezelligheid in ons team! 😄🙌🏻
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Een dag vol belevenissen: zeehonden en een feestelijk diner 🦭🎉
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Hier worden herinneringen gemaakt 🎞️🌿
#NapMomenten #Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Ontdek de culinaire kant van Terschelling✨🍾
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
🍷✨ Bistro diner! Elke maandag & dinsdag kunt u ontspannen met lekker eten, goed gezelschap en één (of twee) glaasjes wijn
#Terschelling #bistro #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Een avond vol smaak en sfeer bij NAP 🥂✨
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine #food #foodlover
Slapen, borrelen, dineren en genieten aan de voet van de Brandaris.
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #winelove
@rederijdoeksen @vvvterschelling @oerolterschelling @michelinguide @gaultmillaunederland @lekker500
Genieten bij restaurant NAP
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
@vvvterschelling @rederijdoeksen @terschellingerondernemers
Weer klaar voor een avond Fine-dining 🥂🧑🍳
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
@oerolterschelling @vvvterschelling @rederijdoeksen
Ook deze Oerol is hij er weer:
onze Healthy bowl
Te bestellen elke dag van 9:00 tot 16:00
Vegan, gluten en Lactose vrij !
Met vegan yoghurt, granola, cranberry, banaan en blauwe bessen. Prijs € 9,75
#oerol #oerol2025 @oerolterschelling #Terschelling #festivallife #festivalstyle
@vvvterschelling @rederijdoeksen
Boerderij Eend
Bereidingen van paarse spitskool, kummel, drop, verjus en krokante peterseliewortel
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
gaultmillaunederland @michelinguide @lekker500 @dutchcuisine
Tortellini
Garum van zwarte knoflook, shii-take xo, palmkool, citroen creme, zeevenkel en furikake
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
gaultmillaunederland @michelinguide @lekker500 @dutchcuisine
Tonijn
Avocado mousse, sambai kaviaar, komkommer in ponzu, creme van kaffir limoen en wasabi yoghurt ijs
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
gaultmillaunederland @michelinguide @lekker500 @dutchcuisine
Albert is er weer om prachtige foto's te maken van de nieuwste gerechten van ons chef's menu.
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #winelove
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Prachtig Terschelling
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Rijks Chenin Blanc
Heldere gouden kleur met een groene tint. In de neus duidelijk aroma’s van rijp fruit als ananas, perzik/abrikoos, ook iets van houtrijping, vanille. In de smaak komt het fruit terug, stevig en intens, maar ook elegant met verder amandel, iets boter. De structuur is vol en romig, alles in een goede balans met de heldere zuren, die voor een aangename frisheid zorgen.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Vacature: Receptionist(e) bij Hotel NAP op Terschelling
Ben jij de gastvrije en enthousiaste persoon die ons team komt versterken? Hotel NAP op het prachtige Terschelling zoekt een Receptionist(e) voor 4 of 5 dagen per week (tussen 30 en 38 uur).
Wat bieden wij jou?
Een goed salaris, ruim boven de cao.
Werken in een klein, gezellig en professioneel team.
Alle voorkomende receptiewerkzaamheden, van reserveringen maken tot in- en uitchecken van gasten.
Aanspreekpunt voor onze gasten en het aannemen van telefoongesprekken.
Een veelzijdige functie als spin in het web van ons hotel, met volop ruimte voor eigen initiatief.
Je maakt deel uit van ons managementteam, met doorgroeimogelijkheden.
Eventueel is woonruimte beschikbaar.
Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een gastgerichte instelling en je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom en thuis voelen.
Je kunt goed multitasken en hebt oog voor detail.
Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte houding.
Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar we verwelkomen ook gemotiveerde starters die zich verder willen ontwikkelen!
Hotel NAP is een sfeervol hotel met 32 kamers, een fine-dining restaurant en een gezellig terras. We staan voor persoonlijke service en een ontspannen sfeer voor onze gasten. Als receptionist(e) ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor zowel gasten als collega’s, en draag je bij aan het succes van ons hotel.
Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur je sollicitatie en motivatie naar ons toe! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.
Locatie: Terschelling, Hotel NAP
Werkdagen: 4-5 dagen per week (30-38 uur)
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer snel!
Mail: kees@hotelnap.nl
#terschelling #vacature
Het zonnetje schijnt weer 🏝️🥂😃
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Komt u ook nog genieten van ons vernieuwde Chefs menu deze week? Voor alle gasten die voor het Chefs menu gaan is het eerste glas bubbels van het huis!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Daan & Daan trakteren!
Om te vieren dat ons keuken team compleet is trakteren wij jullie op het eerste glas bubbels (bij het bestellen van ons Chefs menu) Dus reserveer snel!
U kunt hiervan genieten tot eind april.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
In ons restaurant komt passie voor gastvrijheid, wijn en heerlijk eten samen!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19 februari Nap X Élevé
Mis hem niet!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Manz Spätburgunder 2022
onderscheidt zich door zijn elegante rijping in grote eiken vaten en overtuigt met zijn zijdezachte textuur. Met tonen van braam, zure kers en aalbes.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Op de pas: 3 bereidingen van regiorund met bereidingen van peterseliewortel, koolrabi, yoghurt en lavas
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19/02/25
Chef kok Mike Kalkman komt 19 februari zijn culinaire kunsten vertonen bij Hotel Nap!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Yellowtail Kingfish
Bereidingen van komkommer, radijs, wasabi en een yoghurt roomijs van jalapeno
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Krokant Gebakken zwezerik
Met gebrande schorseneren, gepofte quinoa, dragon en saus van Terschellinger Cepes
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Wilde Zeebaars
Een prachtig product gevangen door lokale vissers
Geserveerd met een compote van gele peen, limoenblad, aspergekruid en een saus van dashi en ponzu.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
24/03/25
Save the date!
24 maart komt Marcel IJzerman van restaurant Caert zijn culinaire kookkunsten vertonen bij Hotel Nap! Marcel en Daan hebben samen 4,5 jaar samengewerkt bij Caert dus kijken erg uit naar deze samenwerking
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19/02/25
Save the date!
Woensdag 19 februari komt Mike Kalkman van Élevé zijn culinaire kunsten vertonen bij Hotel Nap.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
#Terschelling #finedining #gaultmillau #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
04/02/25
Save the date!
4 februari komt Ruben van Zanten van restaurant 't havenmantsje samen met Daan en Daan een culinaire avond verzorgen bij Hotel Nap
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee #havenmantsje
04/02/25
|Save the date|
4 februari komt Ruben van Zanten van restaurant 't havenmantsje samen met Daan en Daan een culinaire avond verzorgen bij Hotel Nap
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee #havenmantsje
NAP chef’s invites 2025
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
NAP X T’HAVENMANTSJE
04/02/2025
Daan de Jong & Ruben van Zanten
Voor de tweede keer verwelkomen we Ruben van Zanten, chef bij ‘t Havenmantsje in Harlingen en geboren eilander. Na zijn succesvolle deelname vorig jaar, keert Ruben terug om opnieuw zijn culinaire talenten te laten zien. ‘t Havenmantsje is een restaurant met een vermelding in de Michelin Gids, hoge scores bij Gault&Millau en een plek in de prestigieuze Lekker500.
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Helemaal start klaar voor het eerste kerstdiner! 🎄 🎅
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #kerst
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Laatste tafels voor tweede kerstdag!
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
De komende tijd hebben we niemand minder dan 2 sterren chef Daan de Jong om de keuken te ondersteunen !
Wo, do, vr en zaterdag in ons fine dining restaurant
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Meet Janny de Jong:
Janny de Jong werd geboren in Workum en groeide op in de Noordoostpolder. Al van jongs af aan wilde ze voor mensen zorgen, en daar heeft Janny ook haar diploma in gehaald. Ze werkte verschillende zomers in de horeca in Blokzijl. Tijdens een vakantie op Terschelling ontmoette ze haar man, en een half jaar later ging ze hier wonen. In 1990 begon Janny bij Hotel Nap, waar meneer Miedema haar het vak leerde. In die tijd deed ze van alles: werken in het restaurant, op het terras en bij de receptie. Na de geboorte van haar kinderen richtte ze zich vooral op de ontbijtservices. Nu, meer dan 30 jaar later, werkt Janny nog steeds met veel plezier bij dit mooie bedrijf en zorgt ze voor de gasten, of het nu bij het ontbijt, de lunch of het diner is.
In haar vrije tijd geniet Janny van haar gezin, familie en vrienden. Ze houdt van koffiedrinken, uit eten gaan en gezellig bijpraten. Ook vindt ze het heerlijk om te lezen, films te kijken en te wandelen.
5 jaar Hotel NAP🍾🎉
Van het trotseren van de uitdagingen van de pandemie tot het verwelkomen van het Koninklijk paar, van onze vermelding in de Lekker 500 tot de onvergetelijke teamreis naar Gran Canaria. We hebben gelachen, gehuild en keihard gewerkt, samen met ons fantastische team. Trots kijken we terug op alle renovaties die ons hotel hebben getransformeerd tot wat het nu is. Maar bovenal koesteren we de vriendschappen, liefde en kostbare herinneringen die we hebben opgebouwd. We
zijn trots op ons team door de jaren heen!
Op naar nog vele jaren van succes, groei en onvergetelijke momenten bij Hotel Nap! 💫
#HotelNap #5jaarstrong #teamworkmakesthedreamwork
🍽️👨🍳 Bistro kok gezocht! 🍳🔥
Ben jij een gepassioneerde kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
🔍 Vereisten:
- Ervaring als kok
- Passie voor koken en oog voor detail
- Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
- Creativiteit en vermogen om nieuwe gerechten te bedenken en te ontwikkelen
- Flexibiliteit en bereidheid om 3 tot 5 dagen per week te werken, tussen de 25 en 40 uur
💼 Verantwoordelijkheden:
- Leiding geven aan de keukenbrigade en zorgen voor een soepele werking van de keuken
- Zorgen voor de kwaliteit en presentatie van gerechten volgens de standaarden van de bistro
🏡 Wat bieden wij?
- Een goed salaris passend bij deze leuke, uitdagende functie
- Mogelijkheid tot 25 tot 40 uur per week, in overleg
- Eventueel woonruimte beschikbaar
- Startdatum in overleg
Ben jij klaar voor deze leuke nieuwe uitdaging? �Neem dan contact op met Kees De Lange via kees@hotelnap.nl of bel 0641714405 en wie weet sta jij binnenkort in onze keuken te schitteren! 🌟 #Vacature #bistrokok #bistro
🍽️ Chef's Invite 2024: de laatste editie! 🌟 Dit keer verwelkomen we Liudger van der Meer van Proeflokaal Dokkum op 19 maarg. Chef Liudger en zijn team brengen lokale, eerlijke smaken samen met wereldse en moderne technieken. Het resultaat? Bijzondere gerechten waarin de rijkdom van Fryslân tot leven komt.🍴Geniet van de nieuwe Friese keuken, gebaseerd op ambacht, duurzaamheid en seizoensgebondenheid. Liudger's principes zijn helder: direct contact met boeren en leveranciers voor het beste van natuur voor de mens. 🌿
Reserveringen stromen binnen, dus wees er snel bij en beleef deze laatste editie van de Chef's Invite!
📞 0562443210 / www.hotelnap.nl #ChefsInvite #FrieseKeuken #DuurzaamGenieten 🌾 #finedining
🍽️ Op 11 maart nodigen wij Restaurant L’église uit voor de derde editie van de chefs invite!
Restaurant L’église is een droom die werkelijkheid werd voor chefkok Niek van Leeuwen en gastvrouw Kira Wallé in de zomer van 2023. 🌟 Met ervaring bij Envy in Amsterdam en The Jane in Antwerpen, is chef Niek (35) geen onbekende in het vak. Hij speelde ook een cruciale rol bij de ontwikkeling van Het Buitenhuys in Heino. In L’église voert hij een moderne keuken, met een basis in de Franse keuken en invloeden van over de hele wereld. 🌍
Zijn partner Kira, een gastvrouw pur sang, heeft uitgebreide kennis van gerechten en wijnen. Afgestemd op Niek's menu, schenkt zij verrassende wijnen die perfect passen bij de culinaire ervaring. 🍷 Kom langs en geniet van een onvergetelijke gastronomische avond van L’église en Restaurant NAP! ✨
Reserveren kan nog, wees er snel bij!
📞0562443210 / www.hotelnap.nl #RestaurantL’élise #Gastronomie #CulinaireErvaring #chefsinvite #finedining🥂
🍽️ Chef's Invite Alert! 🍴 Op maandag 26 februari is de tweede Chef's Invite met Ruben van Zanten van t'Havenmantsje!
Vanwege het grote succes is het evenement op 26 februari al volgeboekt. Maar niet getreurd! Op 11 maart is de volgende Chef's Invite met Niek van Leeuwen, bekend van L'Eglise in Zwolle! Voorkom teleurstelling en reserveer snel
📞 0562443210 / www.hotelnap.nl
#ChefsInvite #FoodieEvent #CulinaryExperience #finedining🥂
Ontdek de culinaire magie van het Noorden tijdens de eerste editie op 12 februari van Chefs Invite 2024!
Dit keer verwelkomen we de getalenteerde Christian de Vries van Restaurant Nassau (Hotel Prinsenhof) in Groningen. �Restaurant Nassau is trots op waar zij vandaan komen en put inspiratie uit de verhalen van lokale boeren, vissers, jagers en kwekers. �Chef Christian, souschef Dion te Velde, en het team zijn gepassioneerd over het gebruik van verse, regionale ingrediënten. Het resultaat? Duurzame en verrukkelijke gerechten met een verhaal! Met vermeldingen in de Michelin gids, Gault&Millau en Lekker500, staat Nassau bekend om haar innovatie en culinaire excellentie. ��Mis deze unieke ervaring niet! Reserveer snel via 0562-443210 of op www.hotelnap.nl #ChefsInvite2024 #NassauGroningen #CulinaryExperience #LocalFlavors
Eilander Curling toernooi, was super gezellig 🎄☃️☃️⛄️🎅
#BistroLife #BistroEten #FoodieNL #EetLokaal #LekkerEtenNL #BistroDiner #Gezelligheid #LokaalGenieten #NederlandseBistro #BistroSpecials #mooiweer #CulinaireErvaring #Foodstagram #InstaFood #FoodLovers #WinterseSmaken #Terschelling #eilandleven #wadden #Bistro #NAP
We zijn er klaar voor 🎅🎅☃️☃️☃️🎄🎄🎄🎄
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #kerst #kerstdiner #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Sneeuw op. Terschelling ⛄️☃️❄️
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Kom je ook bij ons werken?
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #werkenindehoreca #leukebaan #horeca #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Vanaf vandaag kunt u iedere maandag en dinsdag genieten in onze nieuwe NAP Bistro! Heerlijke verse, eenvoudige gerechten met zoveel mogelijk lokale producten.
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, verwelkomen wij u graag in ons Fine dining restaurant.
#BistroLife #BistroEten #FoodieNL #EetLokaal #LekkerEtenNL #BistroDiner #Gezelligheid #LokaalGenieten #NederlandseBistro #BistroSpecials #BistroSfeer #CulinaireErvaring #Foodstagram #InstaFood #FoodLovers #WinterseSmaken #Terschelling #eilandleven #wadden #Bistro #NAP
Sinterklaas is er weer 😃
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #sinterklaas
#Na 3 weken verbouwing door @baderiesikma , nu prachtige nieuwe toiletgroep! 💪💪
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Wist u dat we een uitgelezen assortiment van port hebben? Onze persoonlijke favoriet is de 20 jaar oude Penfolds Grandfather Rare Tawny. De smaak toont een mooie romigheid en rijpheid. Klassieke vanillesmaken ronden de smaak af, licht zoet, vol en rond. In de afdronk domineren frisheid en fruit weer.
Laat uw zintuigen betoveren tijdens uw verblijf of diner bij ons. 🍇🍷 #HotelNap #Portwijnparadijs #PenfoldsGrandfather #port
Nieuwsgierig naar onze indrukwekkende whiskeycollectie? 🥃 Bij ons vind je een prachtige selectie van meer dan 70 verschillende soorten whiskey, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en geschiedenis.
Of u nu een doorgewinterde whiskeykenner bent of gewoon zin hebt in iets nieuws, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons whiskeyboek staat tot uw beschikking, boordevol details over elke fles, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw avond.
En terwijl u geniet van een heerlijk diner bij ons, kunt u zelfs een kijkje nemen in onze whiskeykast, waar al deze prachtige flessen pronken. Laat u verrassen door de wereld van whiskey 🍽️🥃 #WhiskeyLovers #ontdekdesmaakvanwhisky
🎄✨ Geniet van een feestelijke Kerst bij Hotel NAP! 🍽️🍷
Ontdek ons uitgebreide 6-gangenmenu voor €95 p.p. en maak de ervaring compleet met ons exclusieve wijnarrangement voor €55 p.p. 🥂
Zorg dat u op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten bij uw reservering.
Nieuwsgierig naar het menu? Bekijk onze story's of bezoek onze website. 📲 Reserveren kan via 0562-443210. 🎁 #KerstBijHotelNap #feestelijkgenieten #reserveernu #kerst #christmas #finedining
🌱🌿 Raad eens wie er op het terras van Hotel NAP aan het groeien zijn? Onze groene vingers zijn in topvorm met deze nieuwe plantenbaby's! We beloven dat ze je niet in de steek zullen laten, dus kom langs en maak een selfie met onze planten. Vergeet ons alleen niet te taggen, anders moeten we ons vertakken en je vinden! 😉 #NieuwePlanten #TerrasLeven #HotelNAP #GroeneVingers #voorjaar #Terschelling #cocktails
Welkom bij Hotel Nap op Terschelling! 🌊 Hier vind je de perfecte combinatie van rust en gezelligheid. Onze kamers zijn modern en comfortabel ingericht, zodat je optimaal kunt chillen. 🛌 Of je nu wilt fietsen 🚴♀️, wandelen 🚶♂️ of gewoon wilt ontspannen in onze gezellige lounge, er is voor ieder wat wils. Ons restaurant serveert heerlijke gerechten 🍴, bereid met lokale ingrediënten en veel liefde. Bij Hotel Nap staat comfort, kwaliteit en gastvrijheid centraal. 🏨 Boek nu je verblijf en kom genieten op het prachtige Terschelling! 🌅 #hotelnap #terschelling #vakantie #genieten #chillen #comfort #kwaliteit #gastvrijheid #fietsen #wandelen #lekkereten
NAP X STEEF.
Op 24 april nodigen wij Stefan Visser en zijn team van Restaurant STEEF. in Leeuwarden uit.
Chef Stefan Visser vertaalt alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, naar zijn gerechten. Hierdoor zien en vooral proeven we zijn karakter terug in de gerechten. Gerechten creëren is zijn uitlaatklep, koken is verwerken. Het is iets wat je zal moeten ervaren. Eten is ervaren, het proeven van de smaken en de smaakcombinaties, het verrassende effect en de beleving die daarbij hoort.
Kwaliteit, puurheid en creativiteit zijn kernwoorden van Restaurant STEEF. en willen wij naar een ander niveau tillen. Wij willen gasten inspireren, laten proeven, verrassen en meenemen in ons verhaal in Restaurant STEEF.
Restaurant STEEF. heeft sinds dit najaar een vermelding gekregen in de Lekker500.
De reserveringen gaan erg hard, wees er snel bij om een plekje te bemachtigen.
www.hotelnap.nl
0562-443210
Runderen🐄
Terschelling kent ongeveer twaalf melkveehouders.
De zwart-witte en roodbonte koeien in de weilanden van Nederland zijn onze melkkoeien. Op Terschelling alleen al zijn er zo’n 1000 te vinden! Zonder de runderen zouden veel voedselproducten niet bestaan. Denk aan kaas, boter en yoghurt. Maar ook brood en Rivella frisdrank!
Leuke weetjes over runderen💡
🐮Koeien hebben maar 20 minuten slaap per dag nodig.
🐮Koeien geven alleen maar melk nadat ze een kalfje hebben gekregen.
🐮Een koe heeft geen boven tanden.
🐮Een koe heet pas echt een koe als ze twee keer een kalf heeft gekregen.
Foto gemaakt door @petervansuijlekom
~Eenden~
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wisten jullie dat:
*Een wilde eend kan gemakkelijk 20 jaar oud worden?
*Er zijn wel 120 verschillende eendenrassen.
*Eenden komen op ieder continent voor, behalve op Antarctica.
De pootjes met zwemvliezen zijn niet alleen handig om te zwemmen, maar ook om over ijs of sneeuw te lopen. Ze bevatten namelijk geen zenuwen of bloedvaten waardoor eenden geen last hebben van de kou.
Eenden worden ingedeeld in duik- en zwemeenden. Zwemeenden voeden zich met voedsel dat zich aan het wateroppervlak of op land bevindt. Duikeenden duiken diep onder water om voedsel te vangen. Hiervoor zijn ze relatief zwaar, waardoor ze meer moeite hebben met vliegen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op Terschelling hebben een dertiental eendenkooien gelegen en gefunctioneerd. Van deze dertien kooien zijn er nog zeven in het landschap terug te vinden.
Foto van @petervansuijlekom
NAP X Het Buitenhuys Heino
Op 4 april nodigen wij Niek van Leeuwen en gastvrouw Kira Wallé uit van Het Buitenhuys in Heino.
Niek gebruikt graag de term “New Dutch Cuisine” om zijn kookstijl te beschrijven. Lokale Nederlandse producten hebben de hoofdrol, maar hij past graag invloeden uit andere landen toe. Het leidt tot smaakvolle gerechten die blijven verrassen.
Kira kwam al vroeg in aanraking met de horeca. Als klein meisje liep ze rond in het café waar haar moeder werkte en zo ontwikkelde zij een ware passie voor het vak. Met haar warme uitstraling en uitgebreide kennis van gerechten en wijnen bezorgt ze je graag een onvergetelijke avond.
Het Buitenhuys heeft sinds dit najaar een vermelding gekregen in de Lekker500 en zijn opgenomen in de Gault Millau.
Kom op 4 april genieten van een 5 gangen menu met deze gastchef.
Reserveren? 0562-443210
Meer bekijken










































































































