Boek dit hotel

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562)- 443210
info@hotelnap.nl


Veel gestelde vragen

HomeHet Hotel> Veel gestelde vragen

In- en uitchecktijden

Vanaf 14 uur kunt u bij ons inchecken, mocht u eerder op Terschelling aankomen en uw kamer is gereed kunt u natuurlijk meteen inchecken. Onze uitchecktijd is 11 uur.

Hond Mee?

Uw hond is welkom in Hotel Nap. We verzoeken U om zelf een hondendeken mee te nemen, uw huisdier aangelijnd te houden binnen het hotel en ze niet op het bed te laten liggen. Kosten voor uw hond bedragen €15,00 per hond, per nacht.

Kinderbedjes

Wij beschikken over kinderbedjes. Graag bij het maken van de reservering de leeftijd doorgeven zodat wij het juiste bedje met daarbij de juiste kosten voor u kunnen reserveren.

Fietsenstalling

U kunt uw fiets stallen in onze fietsenstalling achter het hotel.

Ontbijtbonnen

Wanneer u met de eerste boot van 7.00 uur vertrekt krijgt u ontbijtbonnen mee die u aan boord kunt inleveren, op de veerboot krijgt u vervolgens een heerlijk ontbijt geserveerd.

Annuleringsvoorwaarden

In het laagseizoen is kosteloos annuleren en/of wijzigen mogelijk tot 48 uur voor aankomst. In het hoogseizoen is dit 7 dagen voor aankomst kosteloos mogelijk. Binnen de gestelde tijd brengen wij de totale reserveringswaarde in rekening. Tijdens evenementen gelden voorwaarden per evenement, informeer hiervoor bij het hotel.

Parkeren Harlingen

De site van parkeerterrein Tjerk Hiddes in Harlingen via deze link: www.parkerenharlingen.nl

Rederij Doeksen: info & online boeken

Reisinformatie, boottijden & online reserveren van de boot naar Terschelling vindt op de website van rederij doeksen. www.rederij-doeksen.nl