Boek dit hotel

U kunt dit hotel online boeken via booking.com. Niet al onze kamers, kamertypes en aanbiedingen zijn beschikbaar via deze optie. Bel ons om rechtstreeks te boeken.

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562) 443210
info@hotelnap.nl

Nieuwe koers

Homehet hotel> Nieuwe koers

Begin 2018 is door aantal factoren het moment gekomen voor hotel Nap om veranderingen door te voeren in de bedrijfsvoering.

Hotel

De hotelgasten van nu en morgen kiezen niet meer zoals vroeger vrijwel automatisch voor een combinatie van slapen en dan ook eten in het hotel, onze gasten zoeken meer een fijn hotel met goed ontbijt op een toplocatie (en dat hebben we !) en willen voor het diner kiezen uit de grote verscheidenheid die het dorp en het eiland biedt aan restaurants, strandpaviljoens en eethuisjes. Gasten boeken merendeels online en zoeken geen compleet arrangement-pakket, deze arrangementen met diner waren in het verleden echter de ruggegraat van de keuken en voor de hotelboekingen inclusief diner hadden wij een groot restaurant nodig.

Restaurants

Het speelveld van restaurants op West-Terschelling is in de laatste jaren in rap tempo enorm veranderd, het aantal stoelen is meer dan verdubbeld en dit zal 2018 nog meer uitbreiden.  Geen probleem uiteraard want voor onze hotelgasten is het juist heerlijk zo veel keus te hebben ! Wel moeten we de diner gasten nu over veel meer bedrijven verdelen want het aantal bezoekers van Terschelling is weliswaar erg hoog maar stijgt niet.  

Personeel

Om een verscheidenheid van individuele redenen is het bijzonder hechte vrienden-team dat wij al jaren hadden deels uiteen gevallen. Jammer genoeg zijn drie van onze fijne koks en drie toppers uit de staf van de bediening vertrokken naar andere banen buiten de horeca, voor zichzelf begonnen of hebben bij collega’s in andere functies een baan aanvaard. 

Kansen

Maar deze veranderingen zijn uiteraard ook kansen. Voor 2018 gaan we daarom met hotel NAP deels een nieuwe weg in. Zo zal het ontbijt meer in de voorzaal worden geserveerd. Bovendien zijn er meer ‘luie zitjes’ in plaats van alleen maar restaurant tafels. We gaan ons als bedrijf meer concentreren op de ‘core-business’ hotel. De schaal van het restaurant wordt daarom kleiner en half-pension boeken (Arrangementen) is voor 2018 niet meer mogelijk. Voor de fans: de complete winter-weekend arrangementen met diner in december en januari blijven wel !

Horeca specialiseert zich in serviceniveau en moet dat ook doen voor rendement en personeel: restaurants gaan vaak om 4 uur open, lunchroom's laten de avond liggen, zomerterrasjes doen hapjes en drankjes maar geen diner, discotheken verdwijnen. De aarde draait en verandert, wij draaien en veranderen mee. Maar als altijd zal hotel Nap een gastvrij adres zijn voor uw bezoek aan Terschelling !